Artikel
15/12/2021

Waardevol

Voor welke waarden staat HumanFits?

Waarden zijn meer dan waardevol

Bij HumanFits, een netwerkbedrijf, geloven wij sterk in de kracht van samenwerking. In een netwerk ben je constant bezig met het opbouwen van relaties en het vinden van de juiste partners. In deze dynamische interacties is het hebben van duidelijke en gedeelde waarden van onschatbare waarde. Ze vormen de basis voor vertrouwen en wederzijds begrip, essentiële elementen voor succesvolle en duurzame samenwerkingen. Wanneer we partners kiezen die onze waarden delen, creëren we een sterke, coherente basis voor alle activiteiten en projecten die we ondernemen. Dit is de kern van onze aanpak bij HumanFits - het bouwen van een netwerk waar waarden niet alleen worden gedeeld, maar ook actief worden nageleefd en toegepast in elk aspect van ons werk.

Onze waarden - verbindend, puur, moedig en uitdagend - zijn zorgvuldig gekozen om een omgeving te creëren waarin zowel medewerkers als cliënten kunnen gedijen. 'Verbindend' onderstreept ons streven naar het bouwen van sterke, betekenisvolle relaties zowel intern als met onze klanten. 'Puur' weerspiegelt onze toewijding aan authenticiteit en transparantie in al onze interacties. Met 'moedig' erkennen we het belang van moed in het aangaan van uitdagingen en het omarmen van verandering. 'Uitdagend' ten slotte, motiveert ons om de status quo te bevragen, te innoveren en voortdurend te streven naar verbetering. Bij HumanFits geloven we dat handelen vanuit deze waarden niet alleen leidt tot betere bedrijfsresultaten, maar ook bijdraagt aan een zinvoller en vervuld leven, zowel voor onszelf als voor degenen met wie we samenwerken.

Verbindend

Verbindend zijn doe je onder andere door eerst de verbinding met jezelf te maken. Dan pas kan je goed met anderen verbinden. Het wetenschappelijke concept Mbit (Multiple Braining Integration Techniques) onthult dat we niet één maar drie breinen hebben: hoofd, hart en buik. Als deze drie in harmonie zijn, alsof ze samen een soulband vormen, dan bereiken we pas échte wijsheid. Het is een mix van logica, waarden en instinct.

Moedig

Moed, of “COEUR-age”, verwijst naar de kracht van het hart (coeur) in het aangaan van uitdagingen. Het gaat om het tonen van dapperheid niet alleen in het nemen van risico’s, maar ook in het trouw blijven aan jezelf en je principes, zelfs wanneer dit moeilijk is. Buiten je comfortzone durven stappen, want daar zit de 'magic'. Een leven lang, op elke leeftijd (age). Het verwijst naar de oerkracht in ieder mens om oertalenten te ontdekken en benutten.

Puur

Puur staat voor authenticiteit, dichtbij de natuur -want we zijn tenslotte natuur- en de eenvoud in complexiteit. Deze waarde benadrukt het belang van transparantie, oprechtheid en het nastreven van wat natuurlijk, echt en authentiek is, zowel in persoonlijke acties als in interacties met anderen.

Uitdagend

Uitdagend betekent het voortdurend zoeken naar gezonde groei en ontwikkeling, zowel persoonlijk, professioneel als voor het grotere geheel zoals de wereld om ons heen. Deze waarde moedigt aan om conventies te bevragen, grenzen te verleggen en nieuwe perspectieven te omarmen, waarbij een dynamische en speelse benadering centraal staat.

Niks is waar, alles is waardevol - dr. Jurriaan